Tattoo ontwerpen

Tattoo letters die veel worden gebruikt


Op deze pagina vind je de meest gebruikte tattoo letters (lettertypes). Er bestaan namelijk duizenden lettertypes maar lang niet elke font (Engels voor lettertype) is geschikt om in een tatoeage te verwerken. Om een tattoo duidelijk en vooral ook leesbaar te houden is een mooi en duidelijk lettertype van groot belang. Aan kleine of onduidelijk leesbare letters heb je voor een tatoeage namelijk helemaal niks. Je moet er toch niet aan denken dat je straks de naam van iemand hebt laten tatoeŽren en dat iedereen aan je vraagt wat er staat omdat men het niet kan lezen. Dat wil je niet, dus zoek op voorhand duidelijke tattoo letters uit die je in je tatoeage wilt gebruiken zodat je niet met dit soort vervelende situaties te maken krijgt.Tattoo letters (lettertypes) die veel worden gebruikt zijn o.a.


Blocked Text
Celtic Style
Old English
Flame Style

En zo zijn er nog honderden andere lettertypes welke zeer geschikt zijn om te gebruiken in een tatoeage. Neem eens een kijkje op de website DaFont voor nog veel meer tatoeage letters! Mocht je nog steeds niet het juiste lettertype voor jouw tatoeage kunnen vinden. Zoek dan eens op Google naar "fonts". Fonts is Engels voor "lettertypes" je zult zien dat er veel verschillende website diverse lettertypes aanbieden en dat er vrijwel altijd ook lettertypes tussen zitten welke je prima voor tatoeage letters kunt gebruiken.

Wil je meer weten over dit onderwerp? Klik dan ook eens op het linkje naar de website Tattoo Letters. Je vind hier nog veel meer specifieke informatie over het onderwerp van deze pagina namelijk Tatoeage Letters.